Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.ernaeringsfokus.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Miljøbevidst tilberedning

Gode råd til energibevidst tilberedning af din mad

  • Køb ikke mere ind end du får brugt
  • Lav gerne mad til flere dage
  • Brug rester i madpakker, aftensmad mv. næste dag
  • Steg og kog ikke længere tid end nødvendigt
  • Steg og kog ikke ved højere temperatur end nødvendigt
  • Varm evt. vand til kogning i el-kedel
  • Vælg enkle retter uden brug af for mange gryder og pander
  • Sæt retten i kold ovn hvis stegetiden er længere end ½ time
  • Sæt flere ting i ovnen ad gangen
  • Undgå madspild 
     

 

Links til mere viden:

Puk Maia Ingemann Holm