Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.ernaeringsfokus.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Råvarer


NY-Udskæringsplanche – sådan skæres grisen
Planchen i A3 viser de mest almindelige svinekødsudskæringer med de anbefalede navne, der implementeres i detailhandelen fra 2017.  

 

Kun til download


Udskæringsplanche – sådan skæres svinet
Planchen i A3 viser de mest almindelige svinekødsudskæringer med de anbefalede navne frem til 2017.

Nr. 5452571

publikationer@lf.dk

Udskæringsplanche - Kalvekød A4
Planchen viser ½ kalv parteret i de almindelige udskæringer. På bagsiden beskrives hvordan udskæringerne anvendes, hvilke der er de mest møre, lidt om fedtindholdet i de forskellige udskæringer og lidt om stegning.
Nr. 06/007

Kun til download

 

Udskæringsplanche - Oksekød A4
Planchen viser ½ okse parteret i de almindelige udskæringer. På bagsiden beskrives hvordan udskæringerne anvendes, hvilke der er de mest møre, lidt om fedtindholdet i de forskellige udskæringer og lidt om stegning.
Nr. 06/001

publikationer@lf.dk

 

 

 

Hvem holder fest - dig eller bakterierne?
Lille plakat om hygiejne
Nr. 5462564

publikationer@lf.dk

 

 

Griseliv og Svinekød
En arbejdsbog om grisen, dens liv og hvad den bliver til, efter den er slagtet. Dækker bl.a. emnerne: Vildsvin, grisenes adfærd, forskellige måder at holde grise på, og hvad der sker på slagteriet. Desuden indeholder bogen opskrifter med svinekød og nogle opgaver.

Fedtindhold i kød
6 plancher
Kun til download   
Ostens fedtprocent og næringsindhold
4 plancher
Kun til download