Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.ernaeringsfokus.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Foto: Colourbox

Fødevarer

GRØNT

Frugt, grøntsager og sundhed. Opdatering af vidensgrundlaget for mængdeanbefalingen 2002-2006
DTU Fødevareinstituttet, 2007

 

6 om dagen: sundhedsmæssige og sundhedsøkonomiske konsekvenser
Kræftens bekæmpelse, 2002

 

KØD OG FJERKRÆ

Næringsindhold i kødudskæringer– danske grise
DTU Fødevareinstituttet, 2017

 

Kødindtaget i Danmark og dets betydning for ernæring og sundhed
Fødevaredirektoratet, 2002

 

Stegning af kød - hvor fedt er det?
Fødevaredirektoratet, 2002

 

Stegning af kød - myter, fakta og nye metoder?
Fødevaredirektoratet, 2002

 

MÆLK OG MEJERIPRODUKTER

Vidensgrundlag for rådgivning om indtag af mælk, mælkeprodukter og ost i Danmark, 2010
DTU Fødevareinstituttet, 2010

 

Scientific Opinion on lactose thresholds in lactose intolerance and galactosaemia
EFSA (European Food Safety Agency), 2010

 

ÆG

Æg i kosten og betydningen for sundhed og sygdom
DTU Fødevareinstituttet, 2011