Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.ernaeringsfokus.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Kostvaner & måltider

Køds rolle i kosten
DTU Fødevareinstituttet, 2016

 

The Role of Meat in the Diet (original title: Køds rolle i kosten)
Technical University of Denmark, National Food Institute, 2016

 

Indblik i mad og måltider - En antropologisk beskrivelse af hverdagspraksisser
Landbrug & Fødevarer, 2013

 

Danskernes faktiske kost og oplevelsen af sunde kostvaner
DTU Fødevareinstituttet, 2013

 

Måltidsvaner for voksne med kort uddannelse 2005-2008
DTU Fødevareinstituttet, 2013

 

Danskernes kostvaner - 2011-2013
DTU Fødevareinstituttet, 2015

 

Danskernes kostvaner - Spæd- og småbørn 2006-2007
DTU Fødevareinstituttet, 2013
Danske spædbørn og småbørn får for meget mættet fedt, for meget salt, og nogle børn får også for meget sukker.

 

Børn og unges måltidsvaner 2005-2008
DTU Fødevareinstituttet, 2012

 

Danskerne kostvaner 2003-2008
DTU Fødevareinstituttet, 2010

 

Danskernes måltidsvaner, holdninger, motivation og barrierer for at spise sundt 1995-2008
DTU Fødevareinstituttet, 2009

 

Danskernes kostvaner 1995-2006
Status og udvikling med fokus på frugt og grønt samt sukker
DTU Fødevareinstituttet, 2008

 

Anbefalinger for den danske institutionskost
Sundhedsstyrelsen, DTU Fødevareinstituttet, Fødevarestyrelsen, 2015