Sundhed & anbefalinger

Mechanisms Behind Cancer Risks Associated with Consumption of Red and Processed Meat
Technical University of Denmark, National Food Institute, 2016

Opsummering på fremlæggelse af DTU-rapport: Mechanisms Behind Cancer Risks Associated with Consumption of Red and Processed Meat
DTU Fødevareinstituttet, 2016

Danskernes sundhed - Den nationale sundhedsprofil 2013
Sundhedsstyrelsen 2014

Sundere liv for alle -Nationale mål for danskernes sundhed de næste 10 år
Regeringen januar 2014
Den nu tidligere sundhedsministers 7 nationale mål for danskernes sundhed. Mange muligheder for partnerskaber

Nordic Nutrition Recommendations 2012 (pdf)
Nordisk Ministerråd, 2013

Anbefalinger for den danske institutionskost
Sundhedsstyrelsen, DTU, Fødevarestyrelsen, 2009

Anbefalinger for den danske institutionskost
Sundhedsstyrelsen, DTU Fødevareinstituttet, Fødevarestyrelsen, 2015

Det fælles frokostmåltid - anbefalinger og inspiration til sund mad til børn i daginstitutionen
Fødevarestyrelsen, 2009