Vi bruger Cookies

Ved at benytte www.ernaeringsfokus.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.

Ernæringsfokuskonferencen 2019 – når fødevarer er mere end næringsstoffer

En række af de fremmeste eksperter vil på dagen belyse nogle af de vigtige næringsstoffers komplekse verden. Konferencen er for ernærings- og sundhedsprofessionelle og bliver afholdt den 14. november 2019, kl. 9-16. Der er lukket for tilmelding.

Sted: Axelborgsalen, Vesterbrogade 4A, 1620 København V

Pris: 600 kr. / 250 kr. for studerende (prisen er inkl. moms)

Vi kan afsløre et program, der har fokus på Fødevarematricer og de interaktioner der er mellem fødevarernes næringsstoffer. Vi har samlet en række eksperter til jer ernærings- og sundhedsprofessionelle, der skal belyse nogle af de vigtige næringsstoffers komplekse verden.

På listen over fantastiske oplægsholdere rummer session 1 Inge Tetens fra Københavns Universitet, der sætter scenen for dagen og bringer os op i et historisk helikopterperspektiv og Arne Astrup giver seneste nyt om mejerimatricen.

I session 2 er der fokus på matricer og interaktioner for de vigtige næringsstoffer B12-vitamin, D-vitamin, jern og zink af Christian W. Heegaard fra Aarhus Universitet, Rikke Andersen fra Danmarks Tekniske Universitet og Susanne Bügel fra Københavns Universitet.

Session 3 byder på ”Det animalske paradoks” ved Line Damsgaard, Landbrug & Fødevarer, spændende resultater fra en ny undersøgelse om danskernes kødindtag i forskellige kostmønstre og forekomst af sygdom ved Heddie Mejborn, Danmarks Tekniske Universitet og Sanne Pagh Møller fra Syddansk Universitet. Sidst runder vi af med, at Hanne Bertram fortæller om hendes forskning i udvikling af sundere kødprodukter.

Vi gør opmærksom på, at der til konferencen vil blive taget situationsbilleder.

 

Det fulde program kan hentes her

 

DER ER LUKKET FOR TILMELDING