Ernæringsfokuskonferencen 2020 – Væredygtighed

AFHOLDT: Tak for den store deltagelse til årets Ernæringsfokuskonference!
Se eller gense dagen her.

Dette event har fundet sted

Udfyld evaluering her

Find opsamlingen på dagen og se eller gense film og præsentationer her.

Årets tema

Temaet for årets Ernæringsfokuskonference er BÆREDYGTIGHED. Under dette emne sættes dagen ved, at vi bliver klar på hvad bæredygtighed i fødevareproduktionen og en bæredygtig kost egentlig indebærer. Du kommer til at høre om, hvordan man i produktionen af fødevarer arbejder på højtryk for at mindske dennes klimagas-udledning. Vi har også fået enhedschef, Michael Allerup Nielsen, til at konkretisere Bispebjerg hospitalskøkkens nyskabende bæredygtighedsstrategi for os.

Herefter bevæger vi os ind i det faglige grundlag for de kommende nationale kostråd, ligesom vi adresserer den kritik der har været af den rapport, der ligger til grund for det reviderede vidensgrundlag udgivet af DTU.

Sidste session på dagen byder på nye indsigter i overvægt og vægtkontrol ved lektor, Mads Fiil Hjort, og vi har fulgt op på evalueringen med et indslag mere om tarmsundhed. Sidst men ikke mindst runder Anne Ravn af på sin lune måde med at komme omkring nogle af de dilemmaer som ernærings- og sundhedsprofessionelle står med i mødet med klienter.

Vi håber, at din nysgerrighed er blevet vakt, og at du vil være sammen med os den 11. november, hver for sig.

Her ser du det fulde program

Hent det her:
Program - Ernæringsfokuskonferencen 2020