Ernæringsfokuskonferencen 2020 - tilmeld dig her

Vi afholder Ernæringsfokuskonferencen 2020 som et fysisk arrangement. Naturligvis med største fokus på at overholde alle retningslinjer fra myndighederne og herunder skabe en tryg ramme for alle. Så behold dit kryds i kalenderen og tilmeld dig allerede nu! Vi har bæredygtig kost under lup, og har samlet en række interessante oplægsholdere til at sætte det hotte emne i perspektiv.

Ernæringsfokuskonferencen forløber nogenlunde som de tidligere år. Naturligvis med fokus på at overholde alle retningslinjer fra myndighederne og herunder skabe en tryg ramme for alle.
Tilmeld dig allerede nu!

Konferencen afholdes i Axelborgsalen på Axelborg i København onsdag den 11. november kl. 9.30-16.00.
Der serveres morgenmad og kaffe fra kl. 9.00.

Pris: 600 kr. / 250 kr. for studerende (inkl. moms)
Bemærk med mindre konferencen måtte blive aflyst er betaling af deltagergebyr bindende.

Forholdsregler i relation til COVID-19

Vi vil i samarbejde med vores vært, Tivoli sikre, at vi følger myndighedernes anbefalinger for at begrænse spredning af COVID-19. Konferencen foregår siddende og stole og borde vil være placeret med afstand, ligesom der vil være håndsprit tilgængelig på alle borde. Vi vil gøre, hvad vi kan for at skabe rum til at netværke under de forudsætninger og rammer, der er os givet, herunder indlægge tid til diskussioner løbende gennem dagen. I samarbejde med Nimb Gemyse udtænker vi et lækkert og portionsanrettet tragtement, der pirrer dine smagsløg. Endvidere vil de tidligere års produktpræsentationer blive erstattet af goodiebags til alle deltagere.

Som deltager på Ernæringsfokuskonferencen beder vi dig hjælpe os med at sikre en tryg konference for alle. Dette gør du ved at følge de efterhånden velkendte anbefalingerne om afstand, håndhygiejne, hoste og nyse i ærme samt undgå håndtryk, kindkys og kram. Skulle du have symptomer på COVID-19 beder vi dig blive hjemme.

Årets tema

Temaet for årets Ernæringsfokuskonference er BÆREDYGTIGHED. Under dette emne sættes dagen ved, at vi bliver klar på hvad bæredygtighed i fødevareproduktionen og en bæredygtig kost egentlig indebærer. Du kommer til at høre om, hvordan man i produktionen af fødevarer arbejder på højtryk for at mindske dennes klimagasudledning. Vi har også fået køkkenleder, Michael Allerup Nielsen til at konkretisere Bispebjerg hospitalskøkkens nyskabende bæredygtighedsstrategi for os.

Herefter bevæger vi os ind i de kommende nationale kostråd, ligesom vi adresserer den kritik der har været af den rapport, der ligger til grund for det reviderede vidensgrundlag.

Sidste session på dagen byder på nye indsigter i overvægt og vægtkontrol ved lektor, Mads Fiil Hjort, og vi har fulgt op på evalueringen med et indslag mere om tarmsundhed. Sidst men ikke mindst runder Anne Ravn af på hendes lune måde med at komme omkring nogle af de dilemmaer som ernærings- og sundhedsprofessionelle står med i mødet med klienter.

Vi håber, at din nysgerrighed er blevet vagt med denne lille teaser på programmet. Af hensyn til Covid-19 er der et loft på antallet af deltagere. Der vil blive taget billeder på dagen, som vil blive brugt i forbindelse med omtale af arrangementet.

TILMELD DIG HER