Temadag: "Kan man spise en løftet pegefinger?"

Præsentationer til download fra temadagen, som blev afholdt mandag den 6. februar 2012 på Axelborg.

Det handler om det gode måltid og de sunde kostråd. En række eksperter fra ind- og udland og et oplagt debatpanel var samlet for at inspirere på baggrund af erfaringer fra andre lande og for at stimulere diskussionen om, hvad vi kan gøre anderledes for at få madglæde og sundhed bedre synkroniseret hos det danske folk.

Hent præsentationerne:

Velkomst v/ Winnie Pauli

Nutrition: On the plate and around the plate v/ Claude Fischler, Director of Institute of Contemporary Anthropology, Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales, Paris. Senior Investigator at CNRS. 

Translating science to policy – implications in health communications v/ Roger Clemens, Chief scientific officer, Horn. President Inst. Food Technologists. Adj. professor, Pharmacology and Pharmaceutical Sciences, USC School of Pharmacy. Member of the 2010 Dietary Guidelines Committee. 

Nordisk måltidspraksis v/ Lotte Holm, Professor MSO, KU-Life, Fødevareøkonomisk Institut 

Landbrug & Fødevarer – en stærk aktør på fødevarer, sundhed og livskvalitet v/ Grethe Andersen, Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer

Måltidspartnerskabet v/ Else Molander, Kontorchef, Kontoret for Ernæring, Fødevarestyrelsen

"Hvorfor gør I ikke, som vi siger?" om at kommunikere meningsfuldt v/ Birgitte Ravn Olesen, Lektor, RUC