Energiindhold i forskellige fødevarer
24. januar 2023
Energiindhold i forskellige fødevarer pr. 100 g
Agurk
Icebergsalat
Squash
Tomat
Grøn peberfrugt
Bladselleri
Champignon
Blomkål
Asparges
Hvidkål/rødkål
Gulerod
Skummetmælk
Minimælk
Porre
Cantaloupmelon
Honningmelon
Ananas
Cheasy frugtyoghurt med sødestof 0,1 % - Jordbær*
Broccoli
Løg
Letmælk
Appelsin
Æble
Pære
Vindruer
Sødmælk
Yoghurt naturel 1,5%
Ærter
Dybvandsrejer, frost
Kartofler
Banan
Torsk
Rødspætte
Yoghurt med frugt 0,4%
Filet Royal
Sauté-skiver af filet fragris
Medaljon af filet fra gris
Mørbrad af gris
Mignon af gris
Minutkotelet uden fedtkant
Minutstrimler/minuttern
Schnitzel af inderlår fra gris
Wokstrimler af inderlår fra gris
Kalkun uden skind
Hjerte af gris
Kogt skinke
Oliven
Majs, konserves
Tun i vand
Røget hamburgerryg, pålæg
Frikadeller af kød med 6% fedt
Kylling uden skind
Oksemørbrad
Hakket grisekød 3-6 %
Æg
Grønne oliven, konserves
Fiskefrikadelle
Makrel i tomat, konserves
Avocado
Fedtreduceret leverpostej
Frikadeller af kød med 10% fedt
Lammekølle■
Hakket grisekød 8-12 %
Kylling med skind■
Creme fraiche 18 %
Tun i olie
Rugbrød
Kotelet med fedtkant
Laks, opdræt
Medisterpølse
Ost 20+
Hakket Grisekød 16-18 %
Leverpostej
Feta 40+
Bacon■
Ost 30+
Rullepølse
Franskbrød
Marineret sild
Okseculotte
Flæskesteg af kam
Fiberknækbrød*
Ost 45+
Rosiner
Piskefløde
Groft knækbrød
Mild spegepølse
Ris
Havregryn
Pasta
Cornflakes
Kellogg's All-Bran regular
Remoulade
Sukker
Mandler
Peanuts
Smørbar
Smør
Olie
Mayonnaise
* Varedeklarationer
■ Ved tilberedning frasmeltes fedt og fedtkanter skæres væk.