Her kan du se alle vores andre events.
06. februar 2019 - (afholdt)
I år var fokus på de nye typer af fødevarer, der i de seneste år har gjort deres indtog på markedet, ofte i sundhedens og bæredygtighedens navn.
28. maj 2018 - (afholdt)
Der var gris og kalv, de unge forbrugere og deres ønsker og vaner samt nye informationsmaterialer på programmet på vores faglige inspirations- og debatmøde.
11. januar 2018 - (afholdt)
Grønne vaner, skiftende sundhedsopfattelser, pesticider samt diskussionen og tonen på de sociale medier – vi nåede vidt omkring i årets "Sundhed i medierne"
04. oktober 2017 - (afholdt)
Flere forskningsresultater tyder på, at sundhedsværdien af en fødevare ikke alene kan afgøres ud fra det samlede indhold af næringsstoffer.
28. april 2015 - (afholdt)
Konferencen fokuserer på følgende hovedemner: Ernærings- og helbredsmæssige fordele ved mejeriprodukter ud fra et europæisk kostsynspunkt