Til dig, der studerer professionsbachelor i Ernæring og sundhed
Den 21. november afholdt Ernæringsteamet i Landbrug & Fødevarer temamøde for ernærings- og sundhedsstuderende.
Københavns Professionshøjskole, Sigurdsgade 26, 2200 København N dannede rammerne om det fysiske temamøde, mens der blev streamet ud til resten af landets ernærings- og sundhedsstuderende.
På programmet var Susanne Gjedsted Bügel fra Københavns Universitet, der talte om biotilgængelighed af næringsstoffer i bæredygtige madvarer. Nanna Kiy fra Fødevarestyrelsen fortalte om muligheder og udfordringer for plantebaserede måltider i offentlige køkkener. Dagen sluttede af med debat om de offentlige måltiders kompleksiteter.
Tak til Mælkeafgiftsfonden, Svineafgiftsfonden, Kvægafgiftsfonden og Fjerkræafgiftsfonden for at støtte temamødet.
Hent præsentationerne fra dagen her:
- Susanne Gjedsted Bügel: Hvordan opnås den rette biotilgængelighed af mikronæringsstoffer i en grønnere kost?
- Nanna Kiy: Plantebaserede måltider i offentlige køkkener – muligheder og udfordringer