Dyrevelfærd
27. januar 2023
Dyrevelfærd handler om, hvordan dyrene har det, og om de får opfyldt deres biologiske behov. Dyrevelfærden for landets slagtekyllinger betyder meget for de danske landmænd. Her bruger man meget tid i stalden og holder øje med kyllingerne og deres trivsel. Heldigvis er det sjældent, at kyllingerne bliver syge og har behov for antibiotika, derfor bruges det næsten ikke i den danske slagtekyllingeproduktion.
Læs mere om forholdene for danske slagtekyllinger her.
Produktion af kyllinger
Læs om produktion og forarbejdning af kyllinger på Landbrug & Fødevarers hjemmeside.
Er dyrevelfærd vigtigt for danskerne?
Læs om dyrevelfærds betydning for danskerne i de nyeste analyser om forbrugere og trends her.
Her kan du læse mere om fjerkræ...
Måske er du også interesseret i disse fødevarer...
Kød
Her kan du bl.a. læse om ernæring, sundhed, bæredygtighed, dyrevelfærd, tilberedning, smag, kvalitet og sikkerhed.
Mælk og mejeriprodukter
Her kan du bl.a. læse om ernæring, sundhed, bæredygtighed, dyrevelfærd, kvalitet og sikkerhed.
Æg
Her kan du bl.a. læse om ernæring, sundhed, bæredygtighed, dyrevelfærd, kvalitet og sikkerhed samt om æggets opbygning.
Fisk
Her kan du bl.a. læse om ernæring, sundhed, bæredygtighed, dyrevelfærd, kvalitet og sikkerhed.
Frugt og grøntsager
Her kan du bl.a. læse om ernæring, sundhed, bæredygtighed, kvalitet og sikkerhed.
Korn
Her kan du bl.a. læse om ernæring, sundhed, bæredygtighed, kvalitet og sikkerhed.
Bælgfrugter
Her kan du bl.a. læse om ernæring, sundhed, bæredygtighed, kvalitet og sikkerhed.
Kartofler
Her kan du bl.a. læse om ernæring, sundhed, bæredygtighed, tilberedning og smag, kvalitet og sikkerhed samt om kartoflens historie og opbygning.