Ernæringsfokuskonferencen 2021: Bæredygtig kost – hvad skal vi spise?

AFHOLDT: D.18. november stillede Ernæringsfokuskonferencen 2021 skarpt på et begreb, der har næsten lige så mange definitioner og opfattelser, som der findes mennesker. Et begreb der er omdiskuteret og aktuelt som aldrig før, og alligevel vanskeligt at definere - nemlig bæredygtighed. Se programmet og hent præsentationerne her

Se det spændende konferenceprogram - nu med korte beskrivelser af indholdet i oplæggene. Dem har vi udarbejdet til jer i samarbejde med oplægsholderne.

Konferencen er i år fysisk. Vi savner at netværke, og skal nok sørge for rigeligt med håndsprit til dagen. Der er et begrænset antal pladser. Tilmelding finder du her nedenfor.

Vi har også inviteret en fotograf. Så hvis du ikke ønsker at være med på billederne, så hører vi gerne fra dig på ernaeringsfokus@lf.dk.

’Bæredygtig kost – hvad skal vi spise?’ er omdrejningspunktet for åres konference. Den bæredygtige kost bliver gransket og debatteret, når en række af landets førende fagpersoner, tager emnet under kyndig behandling.

Som deltager på Ernæringsfokuskonferencen får du både den brede indflyvning til dagens emne, og en dybere indsigt i de mange aspekter af bæredygtig kost anno 2021.

Udover at tale om den bæredygtige kost, skal vi naturligvis også smage på den. Dagens mange velsmagende indslag kommer fra Nimb Gemyse, der er kendt for deres høje kvalitet og lækre råvarer. 

Vi glæder os til at byde velkommen til Ernæringsfokuskonferencen 2021 – bæredygtig kost – hvad skal vi spise?

Se det fulde program her. 

Tak til Trine Lomholt Bruun, der har stået for en flot opsætning af programmet.

Hent præsentationerne fra dagen her