Vinderen af Køkkenprisen 2023 er…
12. september 2023
Stort tillykke til Kirstine Balskilde Nielsen og hendes team fra Plejehjemmet Bispebjerghjemmet i København NV. De vinder for deres ekstraordinære indsats for bæredygtighed og økologi.
For fjerde år i træk uddelte Landbrug & Fødevarer Køkkenprisen. I år var der et særligt fokus på det madprofessionelle køkken med en ekstraordinær bæredygtighedsindsats i forhold til madspild, andelen af råvarer, der er lokale og i sæson, og andelen af bælgfrugter, anvendt i køkkenet.
Måske du også er interesseret i...
13. september 2023
En million offentlige måltider serveres hver dag
En stor del af måltiderne går til borgere med særlige ernæringsbehov. Det understreger behovet for tydelige og differentierede kostanbefalinger.
21. februar 2023
Kan du få et planterigt måltid i din offentlige kantine?
Ny rapport fra Fødevarestyrelsen undersøger mulighederne for altid at få et planterigt måltid i offentlige kantiner og køkkener. Læs om undersøgelsen her.
21. februar 2023
Fødevarestyrelsen lancerer nye råd om vegetariske måltider
Fødevarestyrelsen lancerer nye kostråd til vegetariske måltider, som skal hjælpe madprofessionelle i børnehaver med at lave sund og planterig mad til børn.