Vi bruger Cookies
Ved at benytte www.ernaeringsfokus.dk accepterer du, at der anvendes cookies. Vi anvender cookies for at forbedre brugervenligheden og til webstatistik.
Du kan her læse mere om vores cookiepolitik.
Om os
Ernæring
Makronæringsstoffer
Mikronæringsstoffer
Næringsstoftabeller
Mad og sundhed
De officielle kostråd
Fødevarernes rolle i kosten
Mad og måltider
Vægttab
Mad i børnehøjde
Mad til ældre
Kød og sundhed
Salt
Fødevaresikkerhed og veterinært beredskab
Nudging
Råvarer
Grisekød
Oksekød
Fjerkræ
Æg
Mælk og mejeriprodukter
Grøntsager og frugt
Analyser
Bæredygtighed
Børn og mad
Dyrevelfærd
Frugt og grønt
Indkøbsvaner
Valg af fødevarer
Kød og kødforbrug
Madspild
Mejeri
Måltider
Sundhed
Æg
Vidste du at...
Tomme kalorier
Småtspisende
Vægttab / vægtvedligehold
Protein
Materialer og links
Bestilling og download
Rapporter
Interne og eksterne links
Nyheder og events
Nyheder
Events
Om os
Nyhedsbrev
MENU
Ernæring
Mad og sundhed
Råvarer
Analyser
Vidste du at...
Materialer og links
Nyheder og events
/
Mad og sundhed
/
Mad og måltider
/
Miljøbevidst tilberedning
De officielle kostråd
Fødevarernes rolle i kosten
Mad og måltider
Måltidets betydning
Opskrifter
Myter om tilberedning
Miljøbevidst tilberedning
Læs og forstå en varedeklaration
Vægttab
Mad i børnehøjde
Mad til ældre
Kød og sundhed
Salt
Fødevaresikkerhed og veterinært beredskab
Nudging
Miljøbevidst tilberedning
Gode råd til energibevidst tilberedning af din mad
Køb ikke mere ind end du får brugt
Lav gerne mad til flere dage
Brug rester i madpakker, aftensmad mv. næste dag
Steg og kog ikke længere tid end nødvendigt
Steg og kog ikke ved højere temperatur end nødvendigt
Varm evt. vand til kogning i el-kedel
Vælg enkle retter uden brug af for mange gryder og pander
Sæt retten i kold ovn hvis stegetiden er længere end ½ time
Sæt flere ting i ovnen ad gangen
Undgå madspild
Links til mere viden:
Puk Maia Ingemann Holm
Dette print er foretaget fra http://ernaeringsfokus.dk/mad-og-sundhed/mad-og-maaltider/miljoebevidst-tilberedning d. 13/12-2019 klokken 4:07.
Sender informationer...