Råvarer

Sådan bestiller du materialer

  • Nogle publikationer findes KUN til download - eller bestilling
  • Bestilling sker ved at skrive en mail til: publikationer@lf.dk
  • Opgiv navn og nr. på publikationen, antal og modtageradresse
  • Du kan normalt forvente at modtage materialet indenfor en uge

Udskæringsplanche – sådan skæres grisen
Planchen i A3 viser de mest almindelige svinekødsudskæringer med de anbefalede navne, der implementeres i detailhandelen fra 2017.  

 Bestil trykt materiale:
publikationer@lf.dk

Download:

Udskæringsplanche – sådan skæres svinet
Planchen i A3 viser de mest almindelige svinekødsudskæringer med de anbefalede navne frem til 2017.

Nr. 5452571

 Bestil trykt materiale:
publikationer@lf.dk

Download:

Udskæringsplanche - Kalvekød A4
Planchen viser ½ kalv parteret i de almindelige udskæringer. På bagsiden beskrives hvordan udskæringerne anvendes, hvilke der er de mest møre, lidt om fedtindholdet i de forskellige udskæringer og lidt om stegning.
Nr. 06/007

Kun til download: 

Udskæringsplanche - Oksekød A4
Planchen viser ½ okse parteret i de almindelige udskæringer. På bagsiden beskrives hvordan udskæringerne anvendes, hvilke der er de mest møre, lidt om fedtindholdet i de forskellige udskæringer og lidt om stegning.
Nr. 06/001

Bestil trykt materiale:
publikationer@lf.dk

Download:

Hvem holder fest - dig eller bakterierne?
Lille plakat om hygiejne
Nr. 5462564

Bestil trykt materiale:
publikationer@lf.dk

Download:

Griseliv og Svinekød
En arbejdsbog om grisen, dens liv og hvad den bliver til, efter den er slagtet. Dækker bl.a. emnerne: Vildsvin, grisenes adfærd, forskellige måder at holde grise på, og hvad der sker på slagteriet. Desuden indeholder bogen opskrifter med svinekød og nogle opgaver.

Bestil trykt materiale:
publikationer@lf.dk

Download:

Fedtindhold i kød
6 plancher

Kun til download:

Ostens fedtprocent og næringsindhold
4 plancher

Kun til download: