Slank og fedtreduceret

Sådan bestiller du materialer

  • Disse materialer findes kun til download

Viden om træning
A4, 2 sider. Informationsmateriale om behovet for protein i forbindelse med træning. Derudover får du generel viden om protein, herunder hvorfor er protein vigtigt, hvilke proteinkilder er bedst samt hvor meget protein skal man have. Materialet indeholder en tabel med det anbefalede daglige indtag af protein samt illustration af tallerkener med fødevarer der svarer til 28 g protein.

Kun til download:

Viden om mæthed
A4, 2 sider. Informationsmateriale om protein og mæthed. Derudover får du generel viden om protein, herunder hvorfor er protein vigtigt, hvilke proteinkilder er bedst samt hvor meget protein skal man have. Materialet indeholder en tabel med det anbefalede daglige indtag af protein samt illustration af tallerkener med fødevarer der svarer til 28 g protein.

Kun til download:

Hvis du vil tabe dig. A3 plakat.
Viser to forslag til dagskost på hhv. 6000 kJ og 8000 kJ og gode råd hvis du vil tabe dig.

Kun til download:Vidste du, at ...Dagskostforslag til vægttab, 8000 kJ - 1900 kcal
A4 ark - 2 forslag til dagskost på i alt 8000 kJ, hvor alle kan være med. Forslagene består af nemme og hurtige måltider, sammensat af lettilgængelige fødevarer. Dagskostene indeholder et jævnt indtag af protein over dagen, der bl.a. medvirker til, at nedbrydningen af muskler mindskes under slankekuren. På bagsiden findes opskrifterne.
Nr. 34
Bestil trykt materiale:
publikationer@lf.dk

Download:Vidste du, at ... Dagskostforslag til vægttab, 6000 kJ – 1400 kcal
A4 ark - 2 forslag til dagskost på i alt 6000 kJ, hvor alle kan være med. Forslagene består af nemme og hurtige måltider, sammensat af lettilgængelige fødevarer. Dagskostene indeholder et jævnt indtag af protein over dagen, der bl.a. medvirker til, at nedbrydningen af muskler mindskes under slankekuren. På bagsiden findes opskrifterne.
Nr. 33
Bestil trykt materiale:
publikationer@lf.dk
 
 Download:

Energi
9 plancher

Kun til download:

BMI
3 plancher

Kun til download:

30 DER SLANKER - PRINTVENLIG
30 DER SLANKER i A4-format specielt beregnet til at printe og derfor med et andet grafisk udtryk.
Slankehæfte med opskrifter på kylling, svine- og oksekød. Opskrifterne er alle til 2 personer, og der er billeder af retterne, som viser hvor stor én portion er. Retterne er nemme og hurtige at lave og med få ingredienser, der ofte er på tilbud i det nærmeste supermarked.
Kun til download:

30 DER SLANKER
Slankehæfte med opskrifter på kylling, svine- og oksekød. Opskrifterne er alle til 2 personer, og der er billeder af retterne, som viser hvor stor én portion er. Retterne er nemme og hurtige at lave og med få ingredienser, der ofte er på tilbud i det nærmeste supermarked. 36 sider.
Nr. 5454025

Kun til download:


Spar på fedtet - Svinekoteletter
7 sider om svinekoteletter, som du kan downloade som PowerPoint præsentation. Plancherne er del af et undervisnings-materiale om ernæring og svinekød.

Kun til download:

Spar på fedtet - Medaljoner
6 sider om medaljoner, som du kan downloade som PowerPoint præsentation. Plancherne er del af et undervisningsmateriale om ernæring og svinekød.

Kun til download:

Spar på fedtet - Frikadeller
12 sider om frikadeller, som du kan downloade som PowerPoint præsentation. Plancherne er del af et undervisningsmateriale om ernæring og svinekød.

Kun til download:

Spar på fedtet - Flæskesteg
5 sider om flæskesteg, som du kan downloade som PowerPoint præsentation. Plancherne er del af et undervisningsmateriale om ernæring og svinekød.

Kun til download:

Spar på fedtet - Skinkeschnitzler
11 sider om skinkeschnitzler, som du kan downloade som PowerPoint præsentation. Plancherne er del af et undervisningsmateriale om ernæring og svinekød

Kun til download:

Spar på fedtet - Stegt Flæsk
6 sider om stegt flæsk, som du kan downloade som PowerPoint præsentation. Plancherne er del af et undervisningsmateriale om ernæring og svinekød.

Kun til download:

Spar på fedtet - Sammenkogte retter
7 sider om sammenkogte retter, som du kan downloade som PowerPoint præsentation. Plancherne er del af et undervisningsmateriale om ernæring og svinekød.

Kun til download:

Spar på fedtet - Bacon
11 sider om bacon, som du kan downloade som PowerPoint præsentation. Plancherne er del af et undervisningsmateriale om ernæring og svinekød.

Kun til download:

Spar på fedtet - Wokstrimler
4 sider om wokstrimler, som du kan downloade som PowerPoint præsentation. Plancherne er del af et undervisningsmateriale om ernæring og svinekød.

Kun til download:

Spar på fedtet - Hakket svinekød
5 sider om hakket kød, som du kan downloade som PowerPoint præsentation. Plancherne er del af et undervisningsmateriale om ernæring og svinekød.

Kun til download:

Spar på fedtet - Slankeretter
10 sider om slankeretter, som du kan downloade som PowerPoint præsentation. Plancherne er del af et undervisningsmateriale om ernæring og svinekød.

Kun til download:

FEDT-O-METER
Oversigten er blevet opdateret med de nyeste tal fra Fødevaredata-banken udarbejdet af Danmarks Fødevareforskning. Den er overskuelig og lettilgængelig, og den giver nemt et overblik over fedtindholdet i en række udskæringer af magert kød - max. 10 gram fedt pr. 100 g. Siden er lige til at printe og hænge på køleskabet. 

Kun til download: 

 

Fedtindhold i kød
6 plancher

Kun til download:

Fedt og fedtsyrer
7 plancher

Kun til download:

Protein
2 plancher

Se yderligere information om protein under "1. Ernæring og kostvaner"

Kun til download:


Forslag til morgenmad (1) med 30 g protein og 2,5 g leucin
3 plancher

Kun til download:


Forslag til morgenmad (2) med 30 g protein og 2,5 g leucin
3 plancher

Kun til download:


Forslag til frokost (1) med 30 g protein og 2,5 g leucin
3 plancher

Kun til download:


Forslag til frokost (2) med 30 g protein og 2,5 g leucin
3 plancher

Kun til download:


Forslag til aftensmad (1) med 30 g protein og 2,5 g leucin
3 plancher

Kun til download:

Forslag til aftensmad (2) med 30 g protein og 2,5 g leucin
3 plancher

Kun til download:

Kulhydrat
4 plancher

Kun til download: