Sunde Børn 2020 – virtuel inspirationskonference

Inspirationskonferencen ’Sunde Børn 2020’ blev i år afholdt i et noget anderledes format i den virtuelle verden. Den virtuelle konference bestod af spændende artikler, en podcast og et webinar, hvor deltagerne kunne ”møde” forfatterne og stille spørgsmål.

Grundet omstændighederne ved COVID-19 blev de fysiske ’Sunde Børn’ inspirationsmøder i hhv. Århus og København aflyst. I stedet blev ’Sunde Børn 2020’ med stor succes afholdt på en lidt anderledes og digital måde.

Efterspørgslen til årets ’Sunde Børn’ inspirationskonference var nemlig stor. På blot en uge blev konferencerne i både Århus og København udsolgt og ventelisten var lang. Men med digitaliseringen af ’Sunde Børn 2020’, var der plads til, at mange flere kunne være med. I alt var ca 400 tilmeldt den virtuelle konference og 171 deltog i webinaret med spændende spørgsmål til eksperterne.

Konferencen blev omformet til et virtuelt format bestående af:

  • Et spændende magasin af artikler, der tager udgangspunkt i emnerne fra det oprindelige program. Her sætter fageksperterne fokus på alt fra leg og læring til børns kostvaner, maddannelse og håndtering af overvægt hos børn.

  • En helt særlig podcast med Anne Gaardmand og Morten Elsøe, der tager udgangspunkt i deres kommende nye bog ’MADRO’. Her kan du lytte med på en forskningsbaseret samtale om børns forhold til mad, håndtering af overvægt og ikke mindst hvordan man skaber madro omkring spisebordet.

  • Et webinar afholdt d. 22. april, hvor der var mulighed for at stille spørgsmål til eksperterne bag artiklerne.

Klik ind på ovenstående links for at se eller gense de interessante emner.