Hvad skal der ligge på en bæredygtig tallerken?

AFHOLDT: Landbrug & Fødevarer inviterer d. 15. november 2021 studerende fra landets 4 ernærings- og sundhedsuddannelser til et webinar om bæredygtig kost, produktion og klimaberegning

Bæredygtighed er en kompleks størrelse, hvor nuancerne til tider kommer i baggrunden, og debatten bliver ensporet. I debatten bliver begrebet ”bæredygtig” ofte reduceret til ”klimavenlig”. Men så enkelt er det ikke. Bæredygtighed rummer mange nuancer, og når man taler om, hvad der kendetegner bæredygtig produktion og forbrug af mad er der mange parametre, der skal medregnes, for at maden kan kaldes bæredygtig.

Dette webinar bidrager med faglig viden fra eksperter på området. Deres faglige oplæg om bæredygtig kost vil skabe grobund for en videre debat om emnet, så du bliver knivskarp på, hvad der skal ligge på en bæredygtig tallerken – der samtidig er sund.

Webinaret er målrettet studerende fra landets 4 ernærings- og sundhedsuddannelser. Ønsker du at høre nærmere, er du velkommen til at kontakte ernæringschef Line Munk Damsgaard på LDA@LF.dk

 

Se programmet her.

(gen)se webinaret her

 

...Og hent præsentationerne her