Mejeri og bæredygtig kost

Deltag i virtuelt seminar om mejeri i en bæredygtig kost

I forbindelse med den Nordiske Ernæringskonference 2020 afholder de Nordiske Mejeriforeninger virtuelt seminar d. 16. dec., kom med og få nyeste viden inden for bl.a. bæredygtig kost og CO2-beregneren Optimeal®

Mejeri i en moderne og bæredygtig kost

Deltag i digitalt symposium i forbindelse med Nordic Nutrition Conference 2020 under overskriften "Dairy in a modern and sustainable diet". Symposiet er arrangeret af Mejeriforeningen i samarbejde med de andre Nordiske Mejeriforeninger.

Vær med digitalt onsdag 16. december kl 08:00-09:30 

(Optagelse kan genses indtil søndag d. 20. dec.)

For at få belyst alle de parameter der indgår i hvad en bæredygtig kost er tre oplægsholdere indbudt til at belyse emnet.

Der vil være fokus på både de kulturelle og de socioøkonomiske aspekter af vores kostvalg, og information af et digitalt værktøj, kaldet: Optimeal®, som gør det mulig at kombinere kosten næringsindhold med tal for en række klimapåvirkninger, som f.eks. CO2-aftryk, landforbrug og vandforbrug.

PROGRAM

Onsdag 16. december 08:00-09:30

Perception of dietary guidelines and sustainable diet among the Nordic consumers
CEO Ida Berg Hauge, Norwegian Dairy Council (Melk.no)

Diving into Dairy – cultural history of dairy in the Nordic diets
Author and associated professor, Richard Tellström, University of Stockholm

Decreasing the environmental footprint of our diet – a modelling approach using Optimeal®
Dr. Stephan Peters, Dutch Dairy Association

Socio-economic aspects of sustainable diets: Now and in the future
Professor Adam Drewnowski, University of Washington


DELTAGELSESLINK

Brug koden: 
nnc2020

Tilgå gennem linket her: 
https://event.prospectumlive.com/nnc-2020

Tryk på "Session Room 3: Industry-sponsored sessions"  "Wednesday"

(Optagelse kan genses indtil søndag d. 20. dec.)